OVER CHRISTAL

(VER)bouwen met christal betekent

een zorgeloos traject

nieuwbouw

Wij coördineren uw nieuwbouwproject van A tot Z. Wij helpen u met de keuze van de architect, het doorlopen van alle juridische aspecten, het opmaken van plannen en alle details van uitvoering. Alle opvolging van deze werken houden wij nauwlettend in de gaten en bespreken we uitvoerig met u als klant. 

renovatie

Zorgeloos verbouwen met CHRISTAL. Wij blazen uw woning een nieuw leven in, volledig volgens uw noden & wensen. Wij doen renovaties in alle grootordes. Een opfrissing van de gevels of vloer of meteen alles terug strippen tot op de ruwbouw? Alles is mogelijk bij ons. 

Hoe werken wij?

Onze werk ethiek

CHRISTAL tracht elk project binnen een uitdagende termijn op te leveren. Wij dragen kwaliteit afleveren hoog in ons vaandel en daarom beschouwen wij elk project als een project waar we zelf zouden wonen.

waarom CHRISTAL

kwalitatieve samenwerking

Een goede band met onze klanten is belangrijk voor ons. Wij nemen de tijd om u te leren kennen en uw noden en wensen te kunnen plaatsen in het gehele plaatje. We proberen het hele proces zo leuk & transparant mogelijk te maken zodat u geen stress hoeft te hebben tijdens de realisatie van uw droom thuis.

Berekening

Een duidelijke inschatting van alle kosten

hoog tempo

Een snelle realisatie van de vooropgestelde werken

functioneel

Een slimme woning om uw leven te vergemakkelijken

esthetisch

Een realisatie van uw woning om fier op te zijn